2012. január 31., kedd

Call of Duty 4 - Xbox 360 - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Eredeti, használt Call of Duty 4 Modern Warfare játék eladó Xbox 360 konzolra.  
A játék eredeti, hiánytalan (tok, füzet, lemez) Európai (PAL) verzió, angol nyelvű.   A tok megviselt, a lemez újrapolírozott, csili-vili állapotú. Hibátlanul fut, HDD telepítéssel próbáltam ki.
18 éven felülieknek!
Fixáras, azonnal vihető!
"A sorozat eddigi összes részétől eltérően a négyes sorszámmal jelölt Call of Duty napjainkba, a hadviselés legmodernebbkorszakába repíti a játékosokat. Az egyszerre két idősíkon zajló történet során a világ legkaotikusabb pontjain kell helytállnunk, a Közel-Kelet forrongó vidékétől különféle orosz katonai bázisokig. Részt veszünk majd egy fegyvereket szállító óriáshajó elfoglalásában, mesterlövészként, sebesült társunkat cipelve menekülünk a szovjet katonák elől, és egy AC-130 katonai gépből mérünk megsemmisítő erejű csapást a terroristák bázisára.
A történet végigjátszása azonban csak az érem egyik fele: ekkor jöhet a multiplayer-mód, amely megváltoztatta az FPS-ekkel szemben állított elvárásainkat. Az online kergetőzés során gyűjtött tapasztalati pont segítségével szintet lépünk, ezáltal újabb és újabb fegyvereket, kiegészítőket, különleges képességeket és kihívásokat nyitva meg magunk előtt.
" - 576



Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2012-02-06 23:15
. Call of Duty 4 - Xbox 360 - Jelenlegi ára: 3 200 Ft